fbpx

Rritja e kapacitetit të prodhimit në Loom of Fruit

Për shkak të rritjes së kërkesës për shtyllat tona kundër breshrit në tregjet e vendit dhe të huaj, Loom of Fruit po zgjeron kapacitetin e saj të prodhimit duke blerë një linjë të re prodhimi dhe pajisje të lidhura.

Kontakt

Majora Gavriloviqa pn, 11420 Smederevska Palanka

+381 62 336653

office@loomoffruit.rs 

Na gjeni në Hartë

logo

PERFORMANCAT TONA

Besueshmëria100%
Siguria100%
Cilësia100%
Garancia100%