fbpx

PËRDORIMI I PRODUKTEVE TONA NË PRAKTIKË

Ne jemi duke përmirësuar vazhdimisht prodhimin tonë, duke investuar në teknologji të reja dhe duke u kujdesur për mjedisin jetësor dhe të punës, në kënaqësinë e klientëve tanë, të gjitha me qëllimin e uljes së kostove të tyre dhe rritjes së fitimeve të tyre.

Kontakt

Majora Gavriloviqa pn, 11420 Smederevska Palanka

+381 62 336653

office@loomoffruit.rs 

Na gjeni në Hartë

logo

PERFORMANCAT TONA

Besueshmëria100%
Siguria100%
Cilësia100%
Garancia100%