fbpx

Panairi bujqësor në Novi Sad në vitin 2019

Në panairin bujqësor në Novi Sad kemi organizuar mbledhje sociale dhe takime me partnerët tanë të biznesit. Marrëdhënia, e cila gjatë kohës është zhvilluar në miqësore, flet mjaftueshëm për besimin e ndërsjellë që kemi ndërtuar me partnerët tanë të dashur. Ne jemi shumë krenarë për këtë.

01

 

Kontakt

Majora Gavriloviqa pn, 11420 Smederevska Palanka

+381 62 336653

office@loomoffruit.rs 

Na gjeni në Hartë

logo

PERFORMANCAT TONA

Besueshmëria100%
Siguria100%
Cilësia100%
Garancia100%