fbpx

Kemi mbajtur prezantimin për shoqatat e kultivuesve të frutave në Poloni

Në prani të 21 shoqatave të kultivuesve të frutave nga të katër rajonet e Polonisë, ekipi i shitjeve dhe i ndihmës teknike ka mbajtur prezantimin në emër të kompanisë Loom of Fruit bazuar në cilësinë dhe përdorimin e shtyllave të betonit të prestuar në pemëtari.

Për kënaqësinë tonë, interesimi i madh i sindikatës së prodhuesve të frutave është kurorëzuar me marrëveshjen që delegacionet e të gjithë sindikatave të vizitojnë fabrikat tona të prodhimit më datën 09.05.2019.

prezentecija poljska

Kontakt

Majora Gavriloviqa pn, 11420 Smederevska Palanka

+381 62 336653

office@loomoffruit.rs 

Na gjeni në Hartë

logo

PERFORMANCAT TONA

Besueshmëria100%
Siguria100%
Cilësia100%
Garancia100%