fbpx

Kemi vizituar FRESKON - panairin tregtar ndërkombëtar të frutave dhe perimeve në Selanik

FRESKON - panairi tregtar ndërkombëtar i frutave dhe perimeve do të jetë fokusi kryesor i industrisë, vendi i takimit të prodhuesve, grupeve të tregtisë ndërkombëtare, si dhe shpërndarësit vendas dhe të huaj të frutave dhe perimeve të freskëta.

Gjatë manifestimit, ekspozuesit do të vijnë në kontakt me përfaqësuesit e zinxhirëve të mëdhenj të supermarketeve të huaj, ndërmarrjeve tregtare dhe kompanive të shpërndarjes. Njëkohësisht, shfaqja tregtare do të përfshijë gjithashtu ekspozues të huaj, të cilët janë aktivë në industri dhe përfaqësojnë ekspozuesit më të fundit të pemëve dhe perimeve të freskëta, logjistikës, makinerive dhe materialeve të paketimit.

Kontakt

Majora Gavriloviqa pn, 11420 Smederevska Palanka

+381 62 336653

office@loomoffruit.rs 

Na gjeni në Hartë

logo

PERFORMANCAT TONA

Besueshmëria100%
Siguria100%
Cilësia100%
Garancia100%