fbpx

Vaš pouzdan partner u proizvodnji prefabrikovanih betonskih stubova

Stalnim napredovanjem u pogledu kvaliteta, brzine i estetike težimo liderskoj poziciji u proizvodnji prefabrikovanih betonskih stubova za postavljanje protivgradnih mreža. Želimo da postanemo glavni stub poljoprivrednicima kako u Srbiji, tako i u regionu u sigurnosti njihovih voćnjaka i vinograda.

GARANCIJA KVALITETA I VAŠA SIGURNOST

SVAKU ŠTETU KOJU PROUZROKUJE NAŠ PROIZVOD NADOKNAĐUJEMO U VISINI DO 1.000.000 €

Naša kompanija

Težnja naše kompanije je da postanemo lider u regionu u proizvodnji betona i elemenata od prefabrikovanog klasicno armiranog i prednapregnutog betona.

Proizvedeno u Srbiji

Kompanija Loom of fruit doo je od nedavno otpočela sa radom u Srbiji u jednom od najvećih voćarskih krajeva, Smederevkoj Palanci. 

Vrhuski kvalitet

Ono što ističemo kao posebnu prednost je ta što proizvodnja raspolaže sopstvenom fabrikom betona, čime je kvalitet proizvoda doveden do najvišeg nivoa.

Vama na usluzi

Ukoliko imate bilo kakvu dilemu na raspolaganju Vam stoji naš visoko stručni tim, koji će Vam dati najbolji savet na osnovu vaših potreba.
Kontaktirajte nas, stojimo Vam na usluzi

Moderna proizvodna postrojenja

Fabrika se prostire na nešto više od 16000 m2, sa moderno opremljenom proizvodnom halom povrsine 4000 m2, laboratorijom za ispitivanje beton, dok proizvodne linije pored ljudi opslužuju mašine koje skoro automatski vrše raskalupljivanje stubova, sečenje dijamantskim sečivom na tačno zadatu meru po zahtevu klijenta.

Vrhunski kvalitet komponenata

Kao agregat za beton koristimo izključivo separisanu drobljenu stensku masu dva puta pranu, visokih mehaničkih karakteristika, čime postižemo značajne početne i krajnje čvrstoće samog betona. Imamo mogućnost zaparivanja elemenata tokom zime i time dobijamo ujednačen kvalitet u svim vremenskim uslovima.

Proveren i podtvrđen kvalitet proizvoda

Iza celokupne proizvodnje stoji institut za materijale Srbije (IMS) koji je garant kvaliteta. Oni su uredili i ateste za naše stubove, kao i za recepture betona koje koristimo kako za proizvodnju elemenata, tako i za komercijalnu prodaju betona. Proizvodnja raspolaže sopstvenom fabrikom betona, čime je kvalitet proizvoda doveden do najvišeg nivoa.

Upotreba i namena betonskih stubova

Naša vizija je želja za širenjem znanja i značaja zaštite voćnjaka i usmeravanjem poljoprivrednika u donošenju ispravnih odluka, a sve u cilju uštede vremena, novca, garanta kvaliteta i finansijske dobiti.

  • Zaštita voćnjaka od grada
  • Zaštita voćnjaka od insekata
  • Zaštita voćnjaka od kiše
  • Zaštita voćnjaka od sunca
  • Za ograđivanje parcela

UPOTREBA NAŠIH PROIZVODA U PRAKSI

Konstantno unapređujemo našu proizvodnju, ulažemo u nove tehnologije i brinemo o životnoj i radnoj sredini, na zadovoljstvo naših klijenata, a sve sa ciljem smanjenja njihovih troškova i povećanja profita.

Kontakt

Majora Gavrilovica bb, 11420 Smederevska Palanka

+381 62 336653

office@loomoffruit.rs 

Nađite nas na Mapi

logo

Naše Performanse

Pouzdanost100%
Sigurnost100%
Kvalitet100%
Garancija100%